Skip Navigation Linksretail

​​​​​​​

bizTops retail


De totaaloplossing van bizTops begint al bij de bron: de detaillist. Retail is een eenvoudig te installeren programma dat u aan uw klanten ter beschikking stelt waarmee ze bladen kunnen bestellen. In retail zit uw eigen catalogus, met de juiste materialen, kleuren en prijzen. Werken met retail is uitermate gunstig voor iedereen: u bindt uw klanten en laat ze zelf het werk doen, de detaillist bespaart tijd, weet meteen wat het blad kost en heeft meer overzicht.

Het gebruik van retail is bijzonder eenvoudig en snel te leren. Op intuïtieve en niet-technische wijze wordt de gebruiker door het bestelproces geleid. Daarbij is een order altijd compleet, daar zorgt de software voor. Aan het eind kan de gebruiker de order opslaan en electronisch naar u verzenden. De orders komen bij u binnen, zonder dat u er iets voor hoeft te doen! Hoeveel u hiermee kunt besparen weet u zelf het beste. Voor detaillisten zonder internet is het ook mogelijk om een order uit te printen en naar u toe te faxen.

Natuurlijk hebben we veel aandacht besteed aan veiligheid. Zo is het voor de detaillist onmogelijk iets te wijzigen in de database. Zo is de electronische ontvangst van orders beveiligd tegen ongewenste bezoekers. Uiteraard is het voor u altijd mogelijk om orders te wijzigen, bijvoorbeeld als de gevraagde leverdag niet haalbaar blijkt.

Het gebruik van retail levert u een aanzienlijk concurrentievoordeel op. Detaillisten zullen heel snel inzien dat zij er ook voordeel aan hebben. Als ze er eenmaal aan gewend zijn zullen ze bij u blijven bestellen, want niemand wil terug naar lineaal en potlood. Uw imago als trendzettende en vernieuwende producent zal hierdoor verstevigd worden.


Samenvatting van de functionaliteit van bizTops retail:
  Programma voor het maken en wijzigen van werkbladorders door detaillisten
  Maakt gebruik van uw eigen catalogus
  Te gebruiken voor bestellen van keukenbladen, badkamerbladen, tafelbladen, achterwanden, losse artikelen en accesoires
  Uitgebreide tekenfunctionaliteit
  Mogelijkheid om orders electronisch te verzenden en/of uit te printen
  Real-time berekening van het orderbedrag
  Gebaseerd op windows en de nieuwste .NET technologie
Samenvatting van de voordelen van bizTops retail:
  Besparing op de orderverwerking: de klant doet het werk
  Klantenbinding
  U krijgt altijd complete en foutloze orders binnen
  Detaillist bespaart tijd, heeft meer overzicht en weet meteen de prijs​