Skip Navigation LinksbizTops


​introductie


​De bizTops software is een geïntegreerde software suite, bestemd om de orderontvangst, orderverwerking en productie van bladenfabrikanten te automatiseren. Het systeem is modulair opgebouwd, dus u stelt uw eigen configuratie samen en gebruikt alleen wat u nodig hebt. Onze software is het resultaat van ruim 10 jaar ervaring, waardoor we onszelf zonder overdrijven wereldmarktleider kunnen noemen. Dat blijkt wel uit onze klantenkring: onder andere de twee grootste Nederlandse bladenfabrikanten en bedrijven in Duitsland, Engeland, Denemarken en de Verenigde Staten. Zonder gebruik te maken van CAD programmatuur wordt alle werkbladinformatie door BizTops snel en overzichtelijk aangemaakt (zie figuur).


 

BizTopsvsCAD.gif
 

Met behulp van bizTops software kunnen orders voor werkbladen, bar- en tafelbladen, achterwanden etc. gemakkelijk en snel ingevoerd worden zonder gebruik te maken van CAD. Orderregels hoeven niet te worden ingevoerd, deze worden automatisch door bizTops berekend!

 

Wat maakt bizTops nu zo uniek? De mate van integratie, het concept van de workflow én het feit dat uw klanten het werk doen. Orderontvangst wordt geautomatiseerd met bizTops retail, de slimste manier om orders te bestellen én te ontvangen. Uw klanten voeren zelf de orders in en sturen ze elektronisch naar u.
 
U gebruikt bizTops small business of bizTops enterprise edition, afhankelijk van hoe ver u wilt gaan met het automatiseren van de productie. Als de order eenmaal binnen is, gaat de rest van de orderverwerking eigenlijk vanzelf. De order doorloopt automatisch een aantal flexibel te definiëren stappen, bijvoorbeeld validatie, bevestiging en vrijgave voor productie. Ervaring uit de praktijk leert dat op deze manier één medewerker op de orderverwerking tot wel 500 orders per dag kan verwerken.
 
De bizTops software suite kan gegevens uitwisselen met verschillende andere pakketten. Een interface met SAP Business One wordt ontwikkeld, interfaces met Axapta, Baan en Exact bestaan al. Uiteraard zijn er uitgebreide rapportagemogelijkheden in bizTops. Op het gebied van werkvoorbereiding biedt bizTops voorraadbeheer en optimalisatie, 1-dimensionaal voor hout en 2-dimensionaal voor steen (nesten).
 
Met bizTops verloopt uw productie foutloos en efficiënt. Het is gebleken dat hier de grootste besparingen zijn te realiseren. Met productie monitoring kunt u precies volgen wat er in uw fabriek gebeurt. Met machine aansturing kunt u de zaag en de CNC automatisch laten draaien op basis van orderinformatie uit het systeem.
 
De bizTops enterprise edition voegt hier nog een aantal modules aan toe. Steenproducenten kunnen de contouren van granieten platen, die later gebruikt worden bij het nesten, bepalen met behulp van de fotolocatieProductie sturing geeft u de mogelijkheid om per bladdeel en per productielocatie specifieke instructies te geven. Op het moment dat u gaat werken met een automatisch magazijn hebben wij daar een oplossing voor. De meest vergaande vorm van mechanisatie, automatische routering, wordt eveneens ondersteund door bizTops.
Wat zijn de voordelen van bizTops voor úw bedrijf? In essentie twee dingen: u kunt er forse besparingen mee realiseren en het is een gereedschap om probleemloos te kunnen groeien.