Skip Navigation Linksenterprise


bizTops enterprise edition

 
bizTops enterprise edition is een complete van-begin-tot-eind-oplossing die de orderverwerking volkomen integreert met de productie. Met de bizTops enterprise edition kan de volledige productie vanuit de bizTops omgeving worden gestuurd en gecontroleerd.

 

Dit product biedt de mogelijkheid om van een van oorsprong ambachtelijke productiewijze de overstap te maken naar een geheel industriële werkwijze. Te allen tijde is het mogelijk om van bizTops small business de overstap te maken naar de geavanceerde enterprise edition.

 

BEFlowNL.gif 

bizTops enterprise edition kan alleen op een efficiënte wijze worden ingevoerd na zorgvuldige bestudering van de bestaande alsmede de gewenste bedrijfssituatie, de aanwezige produktiefaciliteiten en alle relevante bedrijfsprocessen. De invoering van deze productie oplossing zal, door de complexiteit hierdoor altijd projectmatig worden uitgevoerd. bizTops neemt voor de invoering van een enterprise edition de volledige projectverantwoordelijkheid en werkt nauw samen met de opdrachtgever om het systeem operationeel op te leveren.

 

Advisering en overdracht van kennis spelen in de projectmatige aanpak een grote rol. Dit kan ondermeer betrekking hebben op advisering omtrent de aanschaf en/of inzet van productieapparatuur, een nieuwe of verbeterde fabrieksopzet, de te gebruiken hardware etc. Daarnaast wordt in deze projeckten tevens bijzondere aandacht besteed aan de begeleiding van de overgang van een traditionele naar een volledig geautomatiseerde productie.

 

FactoryLayout.gif 

​​