Skip Navigation LinksLite
​bizTops lite


bizTops is inmiddels beschikbaar in de Lite uitvoering; goedkoper, lichter en voorzien van alles wat u als kleine bladenfabrikant nodig hebt. Maar wel gebaseerd op dezelfde technologie en eenvoudig te upgraden. Hét instrument om groei te verwezenlijken.

Tot nu toe was de software van bizTops voor kleine(re) bladenfabrikanten gewoonweg te duur. Binnenkort komt daar verandering in, want al vanaf 10 orders per week in steen en 30 in hout is bizTops lite nu interessant voor u. Dat betekent tijdwinst omdat alle orders maar één keer ingevoerd hoeven te worden, minder kans op fouten door automatische prijsberekening, betere grip op uw productieproces, professionele documenten voor uw klanten en een waardevaste investering omdat u zonder extra kosten kunt doorgroeien naar bizTops small business.

Om bizTops lite te kunnen gebruiken hoeft u geen grote investeringen in hardware te doen. Een server is niet nodig. Ook investeringen in software zijn verleden tijd: bizTops lite bieden wij u namelijk aan voor een vast bedrag per maand, waarin alle kosten zijn opgenomen. Zo weet u van tevoren precies wat u kwijt bent aan automatisering, en - in onze ogen veel belangrijker - wat het u oplevert.

Wanneer u belangstelliong heeft voor bizTops lite, laat het ons weten, dan houden wij u op de hoogte.​

​​