Skip Navigation Linkshistory

​​historie

bizTops software bv is een Nederlands software- en consultancybedrijf, opgericht in 1985. In de beginjaren waren de activiteiten vooral gericht op systeemintegratie in de procesindustrie. Sinds 1994 richt BizTops zich op producenten van maatwerk (keuken)bladen. De eerste versie van het in het eigen beheer ontwikkelde orderverwerkingssysteem voor bladen, Tops (Top Order Processing System), kwam in dat jaar beschikbaar.

Vanaf deze tijd heeft BizTops zich (toen nog onder de naam CTP) verder gespecialiseerd in het bieden van IT oplossingen aan bladenfabrikanten. Tops heeft zich in de tussenliggende tijd dankzij actieve inbreng van de gebruikers kunnen ontwikkelen tot een technisch en functioneel hoogstaand pakket voor bladenfabrikanten. In vergelijking met de oorspronkelijke TOPS software is het huidige BizTops systeem (beschikbaar in de versies Small Business, Enterprise Edition en Retail) op alle onderdelen verbeterd en aangepast.

Vanaf 1994 heeft BizTops veel waardevolle expertise opgebouwd met betrekking tot de specifieke uitdagingen waar elke bladenfabrikant mee te maken heeft, zoals kennis van automatisering van orderverwerking, geautomatiseerde productie en logistiek. BizTops richt zich op de ontwikkeling en toepassing van geïntegreerde software die het gehele primaire bedrijfsproces van de bladenfabrikant ondersteunt. BizTops focust hierbij op de drie kerngebieden uit het primaire bedrijfsproces, te weten:
  • orderontvangst
  • orderverwerking
  • produktie

BizTops geïntegreerde software voor het elektronisch ontvangen, geautomatiseerd verwerken en foutloos produceren van (keuken)bladen. BizTops is hierin wereldmarktleider.

Consultancy en engineering komt voort uit vragen vanuit de markt naar adviezen op bedrijfseconomisch gebied, selectie en aankoop van machines tot en met het ontwerpen van een compleet nieuwe fabriekslay-out.​