Skip Navigation Linksmachine-aansturing

productie -- machine aansturing

 

Indien het produktieproces is voorzien van elektronisch gestuurde bewerkingsmachines (o.a. CNC) is het mogelijk deze vanuit het orderverwerkingssysteem aan te sturen. Hierbij kan men denken aan bijvoorbeeld zaaginstallaties en CNC-bewerkingscentra. Het is echter ook mogelijk een automatisch magazijn aan te sturen.

 

Als we het over een CNC machine hebben hoeft de operator niets anders te doen dan de werktekening te scannen en het blad op de machine te leggen. Alle bewerkingen die het bladdeel moet ondergaan worden in één arbeidsgang uitgevoerd. Desgewenst kan ook het scannen en op- en afleggen geautomatiseerd worden.

 

bizTops heeft inmiddels voldoende expertise opgebouwd voor het aansturen van een veelheid aan verschillende machines. Informeer gerust bij ons naar de beschikbaarheid van de verschillende interfaces. Indien de gewenste interface nog niet beschikbaar is of dient te worden aangepast aan een specifieke situatie kan deze door bizTops worden gemaakt of veranderd. De machineaansturingen worden door bizTops ter plekke geïnstalleerd, getest en werkend opgeleverd.

 

machines.gif