Skip Navigation LinksOrderverwerking

​orderverwerking


 
​Stel dat er software zou bestaan waarmee u in 3 minuten een order kunt verwerken. En dan bedoelen we compleet verwerken, zodat u er verder niets meer aan hoeft te doen. Dat u dan meteen alles tot uw beschikking zou hebben: orderbevestiging, bestelinstructies, orderregels, prijzen, werktekeningen, productie-instructies, CNC programma’s, zaagschema’s, vrachtbrief en factuur. Zou dat niet geweldig zijn?

 

Die software bestaat en heet bizTops. Krachtige software, uitsluitend ontwikkeld voor producenten van werkbladen. Samen met de productiemodules en retail een onverslaanbare combinatie die grote besparingen oplevert en oplossingen biedt voor problemen en uitdagingen in úw organisatie.

 

Met één applicatie – de console – controleert u een order van binnenkomst tot facturatie. Na ontvangst wordt de bestelling gescand. Daarna wordt de order geregistreerd, dat wil zeggen het invullen van de orderkop. U hebt daarbij de gescande bestelling op een tweede scherm. De derde stap is het uitwerken, daarbij tekent u de feitelijke order, inclusief keuken-, bad- of tafelbladen, achterwanden, standaard lengtes en accessoires. Het kan zelfs nog sneller; als uw klanten elektronische bestellen via bizTops retail, kunt u deze stappen overslaan en hoeft u helemaal niets te doen!

 

Hier eindigt úw werk voor deze order. De overige handelingen, zoals het genereren van de orderregels en het prijzen van de order, het genereren van documenten voert de software zelf uit volgens een in nauw overleg met u ontwikkelde workflow. Bij de meeste klanten volgt dan een controlestap, waarna de order vrijgegeven kan worden voor productie. Uiteraard kunt u, als dat nodig is, de order later nog wijzigen. Ook kunt u, als een klant opbelt, orders snel en eenvoudig opzoeken om vragen te beantwoorden. Hierbij kunt een keur aan gegevens inzien: de originele bestelling, de status van de bladdelen in de fabriek, orderhistorie (wie heeft de order verwerkt), productiehistorie (wanneer, waar en door wie is een bladdeel verwerkt), orderregels, prijzen, documenten, kortom: alles wat u nodig hebt om uw klant optimaal te woord te staan. Dit alles komt erop neer dat een ervaren gebruiker 150 nieuwe orders per dag kan verwerken. U weet ongetwijfeld hoeveel mensen u op dit moment nodig hebt om alle orders te verwerken.

 

En dan hebben we het nog niet eens gehad over de andere voordelen van BizTops, zoals afname van het aantal fouten en dus minder remake, hogere leverbetrouwbaarheid en dus trouwere klanten, een soepel draaiende organisatie en dus tevreden medewerkers. Kortom: BizTops kan echt veel voor u betekenen.

 
Samenvatting van de functionaliteit van bizTops small business orderverwerking:
  Intuïtieve, niet-technische manier van uitwerken (géén CAD)
  Na uitwerken wordt alle benodigde informatie op de achtergrond door het systeem gegenereerd
  Alle informatie van een order op één scherm, inclusief originele bestelling
  Uitgebreid en eenvoudig zoeken van orders
  Modulair, dus op maat samen te stellen
  Groeit mee met uw organisatie
  Gebaseerd op de nieuwste Windows technologie

Samenvatting van de voordelen van bizTops small business orderverwerking:
  Aanzienlijke besparingen op de orderverwerking
  Oplossing voor problemen en uitdagingen in uw organisatie
  Nóg krachtiger in combinatie met productie en retail
  Minder fouten
  Hogere leverbetrouwbaarheid
  Soepel draaiende organisatie