Skip Navigation Linksprijzen

​​​​

orderverwerking -- prijzen


 
Wanneer de order na uitwerken opgeslagen wordt, vindt achter de schermen de verwerking plaats. Dat houdt om te beginnen in dat op basis van de ingevoerde tekening(en) automatisch de orderregels gegenereerd en geprijsd worden. Elke order wordt dus altijd correct geprijsd! In bizTops small business zijn er een aantal instellingen waarmee u de prijsberekening altijd perfect kunt afstemmen op uw catalogus en de afspraken die uw account managers met de klant maken.

 

U kunt instellen in welke eenheden en met welke afronding er gerekend wordt. U kunt instellen of randlijsten los berekend worden of ingebrepen zijn in de bladprijs. U kunt een algemene korting instellen voor iedere debiteur, voor iedere artikelgroep en voor iedere combinatie van debiteur en artikelgroep. Daarnaast kunt u uitzonderingen per artikel opnemen in een prijslijst.

 

Naast prijzen wordt er in deze stap ook productie-informatie gegenereerd zoals componenten en instructies. Na verwerking komt de order over het algemeen in een vrijgave stap terecht.

 

FinanceLink.gif